Heti menü

02.18. Hétfő
A) Karalábéleves, vajas galuskával
B) Fokhagymás csirkemellcsíkok mézes-joghurtos bundában sütve, kukoricás jázmin rizs
C) Fűszeres sajttal töltött, rántott gomba, párolt rizs, tartármártás
D) Kakaós, túrós süti

02.19. Kedd
A) Tárkonyos pulykaragu leves
B) Grillezett oldalas, pirított újkrumlival és káposztasalátával
C) Rántott mozzarella tartárral és rizibizivel
D) Rizskoch házi baracklekvárral

02.20. Szerda
A) Húsleves, májgombóccal és zöldségekkel
B) Grillezett csirkemell meggyraguval és burgonyapürével
C) Csőben sült sajtos karfiol párolt rizzsel
D) Kókusz rolád

02.21. Csütörtök
A) Babgulyás, füstölt kolbásszal
B) Rántott halfilé, majonézes burgonyával
C) Tejszínes majorannás gombaragu szarvacska tésztával
D) Vargabéles

02.22. Péntek
A) Zöldségleves, házi tésztával
B) Mozarellával és paradicsommal töltött csirkemell rántva, zöldséges rizzsel
C) Lencsefőzelék, tükörtojással
D) Bécsi rétes

Alternatív menü
E) Húsleves
F) Grillezett vagy rántott csirkemell, rántott sajt,
választott körettel (rizs, hasábburgonya)

 

02.25. Hétfő
A) Húsleves, cérnametélttel
B) Majorannás csirkecomb, zöldfűszeres rizzsel és káposztasalátával
C) Szilvalekváros nudli, fahéjas morzsával
D) Profiterol

02.26. Kedd
A) Tárkonyos, tejszínes húsgaluskaleves
B) Rántott halfilé tartármártással és burgonyapürével
C) Rántott mozzarella burgonyapürével és tartárral
D) Nagyi sütije

02.27. Szerda
A) Paradicsomleves, apró házi tésztával
B) Sajtos sült csirkecomb barackkal és párolt rizzsel
C) Burgonyafőzelék, fűszeres-sajtos zöldségfasírttal
D) Mákos pite

02.28. Csütörtök
A) Bugaci húsgombócleves
B) Brassói aprópecsenye sült burgonyával és koviubival
C) Káposztás tészta
D) Solier krémes

03.01. Péntek
A) Kolbászos burgonyaleves
B) Fetával töltött rántott csirkemell póréhagymás rizzsel
C) Rántott sajt zöldfuszeres mártással és párolt rizzsel
D) Túrós pite

Alternatív menü
E) Húsleves
F) Grillezett vagy rántott csirkemell, rántott sajt,
választott körettel (rizs, hasábburgonya)

 

03.04. Hétfő
A) Palócleves
B) Csirkefalatok, mézes-chilis sörtésztában, párolt rizzsel
C) Tejfölös, sajtos rakott karfiol
D) Máglyarakás

03.05. Kedd
A) Csirkeaprólék leves eperlevéllel
B) „Margarita” csirkemell hasábburgonyával
C) Spenótos-sajtos lasagne sajtmártással
D) Francia krémes

03.06. Szerda
A) Burgonyakrémleves bazsalikom olajjal és sajtos krutonnal
B) Mátrai borzaska burgonyapürével
C) Rántott sajt diós bundában, párolt rizs, áfonyaszósz
D) Diós szuflé

03.07. Csütörtök
A) Vegyes zöldségleves, aprótésztával
B) Grillezett harcsafilé, Solier salátával
C) Zöldborsófőzelék, tükörtojással
D) Meggyes rétes

03.08. Péntek
A) Zöldborsóleves, galuskával
B) Vadas pulykamell spagettivel
C) Rántott sajtfalatok, hasábburgonyával és tartármártással
D) Négylapos vaníliás krémes

Alternatív menü
E) Húsleves
F) Grillezett vagy rántott csirkemell, rántott sajt,
választott körettel (rizs, hasábburgonya)

 

Menü áraink:

2017. április 1- től

 A)
-Leves
450,- Ft
 B) -Főfogás (húsos)
900,- Ft
 C)
-Főfogás (húsmentes)
850,- Ft
 E) -Alternatív leves  500,- Ft
 F) -Alternatív Főfogás  1.450,-Ft
 D)
-Desszert
400,- Ft
  -Savanyúság
350,- Ft
  -Csomagolás ára fogásonként
100,- Ft
  -Kiszállítás díja alkalmanként
100,-Ft

Kiszállítási igényüket 10.45 óráig tudjuk fogadni!
.
dsc_0770.jpg
dsc_0773.jpg
2100 Gödöllő, Dózsa György út 13. | telefon: +36-20-396-55-12 e-mail: solier@solier.hu © 2016 Solier.hu. Minden jog fenntartva
Nyitvatartás:
Hétfő:   11:30 - 21:00
Kedd - Szombat:   11:30 - 22:00
Vasárnap:   11:30 - 22:00