Heti menü

08.13. Hétfő
A) Hamisgulyásleves, csipetkével
B) Rántott halfilé, hasábburgonyával és tartárral
C) Tepsis-spenótos penne, sajtmártással
D) Profiterol

08.14. Kedd
A) Hideg almaleves, fahéjas krutonnal
B) Sokmagvas rántott csirkemell, francia burgonyapüré
C) Sajt krokett Károlyi salátával
D) Túrós rétes

08.15. Szerda
A) Orjaleves finommetélttel
B) Sajtos ananászos csirkemell kukoricás rizzsel
C) Rántott gombafejek tartármártással és párolt rizzsel
D) Mákos guba, vanília öntettel

08.16. Csütörtök
A) Francia tejszínes hagymaleves sajtos krutonnal
B) Rántott csirkecomb petrezselymes burgonyával
C) Zöldborsófőzelék, zöldségropogóssal
D) Meggyes pite

08.17. Péntek
A) Tejfölös zöldbableves
B) Töltött dagadó, burgonyapürével
C) Grillezett mozarella, párolt zöldségekkel
D) Aranygaluska, vanília sodóval

Alternatív menü
E) Húsleves
F) Grillezett vagy rántott csirkemell, rántott sajt,
választott körettel (rizs, hasábburgonya)

 

08.20. Hétfő
Munkaszüneti Nap

08.21. Kedd
A) Hideg meggyleves
B) Stefánia vagdalt, káposztasalátával és burgonyapürével
C) Rántott sajt tartármártással és párolt rizzsel
D) Somlói galuska

08.22. Szerda
A) Csirkeaprólék leves eperlevéllel
B) Milánói csirkemell, spagettivel
C) Káposztás tészta
D) Négylapos csokis krémes

08.23. Csütörtök
A) Minestrone leves, parmezános krutonnal
B) Mézes-chilis csirkeszárnyak, kukoricás rizzsel
C) Rántott brokkoli majonézzel és sült burgonyával
D) Vargabéles

08.24. Péntek
A) Pulykagulyás csipetkével
B) Bakonyi csirkemelltokány, galuskával
C) Diós vagy mákos nudli, vanília öntettel
D) Barackos-túrós lepény

Alternatív menü
E) Húsleves
F) Grillezett vagy rántott csirkemell, rántott sajt,
választott körettel (rizs, hasábburgonya)

 

08.27. Hétfő
A) Hideg eperkrémleves, habgaluskával
B) Rántott csirkemáj, burgonyapürével és káposztasalátával
C) Csőben sült karfiol, párolt rizzsel
D) Kakaós-túrós süti

08.28. Kedd
A) Tárkonyos csirkeragu leves
B) Görögös csirkemell csíkok, tzatziki salátával és steak burgonyával
C) Paradicsomos-bazsalikomos penne, parmezán sajttal
D) Házi meggyes krémes

08.29. Szerda
A) Csontleves daragaluskával és zöldségekkel
B) Spenótos csőben sült tengeri halfilé, párolt rizzsel
C) Rántott mozarella, tartármártással és párolt rizzsel
D) Tiramisu szelet

08.30. Csütörtök
A) Tejfölös gombaleves zöldségekkel
B) Vadas pulykamell spagettivel
C) Tojásos lecsó, párolt rizzsel
D) Meggyes Bécsi rétes

08.31. Péntek
A) Zöldborsóleves csipetkével
B) Csirkehúsos rablóhús, BBQ mártással és hasábburgonyával
C) Tejfölös-kaapros tökfőzelék, bugyantott tojással
D) Császármorzsa, házi baracklekvárral

Alternatív menü
E) Húsleves
F) Grillezett vagy rántott csirkemell, rántott sajt,
választott körettel (rizs, hasábburgonya)

 

Menü áraink:

2017. április 1- től

 A)
-Leves
450,- Ft
 B) -Főfogás (húsos)
900,- Ft
 C)
-Főfogás (húsmentes)
850,- Ft
 E) -Alternatív leves  500,- Ft
 F) -Alternatív Főfogás  1.450,-Ft
 D)
-Desszert
400,- Ft
  -Savanyúság
350,- Ft
  -Csomagolás ára fogásonként
100,- Ft
  -Kiszállítás díja alkalmanként
100,-Ft

Kiszállítási igényüket 10.45 óráig tudjuk fogadni!
.
dsc_0770.jpg
dsc_0773.jpg
2100 Gödöllő, Dózsa György út 13. | telefon: +36-20-396-55-12 e-mail: solier@solier.hu © 2016 Solier.hu. Minden jog fenntartva
Nyitvatartás:
Hétfő:   11:30 - 21:00
Kedd - Szombat:   11:30 - 22:00
Vasárnap:   11:30 - 22:00