Heti menü

04.22. Hétfő
HÚSVÉT
A LA CARTE VÁLASZTÉKUNK RENDELKEZÉSRE ÁLL!

04.23. Kedd
A) Magyaros burgonyakrémleves kolbász chips- szel
B) Pulykapaprikás sztrapacskával
C) Mákos vagy diós nudli, vanília öntettel
D) Szilvás pite

04.24. Szerda
A) Orjaleves eperlevéllel
B) Sonkával és sajttal töltött rántott csirkemell, burgonyapürével
C) Fetasajtos, tejszínes, spenótos penne
D) Diós guba

04.25. Csütörtök
A) Gyümölcsleves
B) Orly halfilé, tejszínes citrommártással, jázmin rizs
C) Juhtúrós sztrapacska (vega)
D) Krémes

04.26. Péntek
A) Zellerkrémleves, tepertős pogácsával
B) Lasagne paradicsommártással
C) Rántott karfiol tartármártással és rizzsel
D) Aranygaluska vaníliasodóval

Alternatív menü
E) Húsleves
F) Grillezett vagy rántott csirkemell, rántott sajt,
választott körettel (rizs, hasábburgonya)

 

04.29. Hétfő
A) Karalábéleves, vajas galuskával
B) Fokhagymás csirkemellcsíkok mézes-joghurtos bundában sütve, kukoricás jázmin rizs
C) Fűszeres sajttal töltött, rántott gomba, párolt rizs, tartármártás
D) Kakaós, túrós süti

04.30. Kedd
A) Tárkonyos pulykaragu leves
B) Grillezett oldalas, pirított újkrumlival és káposztasalátával
C) Rántott mozzarella tartárral és rizibizivel
D) Rizskoch házi baracklekvárral

05.01. Szerda
A) Húsleves, májgombóccal és zöldségekkel
B) Grillezett csirkemell meggyraguval és burgonyapürével
C) Csőben sült sajtos karfiol párolt rizzsel
D) Kókusz golyó

05.02. Csütörtök
A) Babgulyás, füstölt kolbásszal
B) Rántott halfilé, majonézes burgonyával
C) Tejszínes majorannás gombaragu szarvacska tésztával
D) Vargabéles

05.03. Péntek
A) Zöldségleves, házi tésztával
B) Mozarellával és paradicsommal töltött csirkemell rántva, zöldséges rizzsel
C) Lencsefőzelék, tükörtojással
D) Bécsi rétes

Alternatív menü
E) Húsleves
F) Grillezett vagy rántott csirkemell, rántott sajt,
választott körettel (rizs, hasábburgonya)

 

05.06. Hétfő
A) Húsleves, cérnametélttel
B) Majorannás csirkecomb, zöldfűszeres rizzsel és káposztasalátával
C) Szilvalekváros nudli, fahéjas morzsával
D) Bécsi almás rétes

05.07. Kedd
A) Tárkonyos, tejszínes húsgaluskaleves
B) Rántott karaj, tartármártással és burgonyapürével
C) Rántott mozzarella burgonyapürével és tartárral
D) Négylapos, csokis krémes

05.08. Szerda
A) Paradicsomleves, apró házi tésztával
B) Sajtos sült csirkecomb barackkal és párolt rizzsel
C) Burgonyafőzelék, fűszeres-sajtos zöldségfasírttal
D) Mákos pite

05.09 Csütörtök
A) Bugaci húsgombócleves
B) Brassói aprópecsenye sült burgonyával és koviubival
C) Káposztás tészta
D) Solier krémes

05.10. Péntek
A) Kolbászos burgonyaleves
B) Fetával töltött rántott csirkemell póréhagymás rizzsel
C) Rántott sajt zöldfuszeres mártással és párolt rizzsel
D) Túrós pite

Alternatív menü
E) Húsleves
F) Grillezett vagy rántott csirkemell, rántott sajt,
választott körettel (rizs, hasábburgonya)

 

Menü áraink:

2017. április 1- től

 A)
-Leves
450,- Ft
 B) -Főfogás (húsos)
900,- Ft
 C)
-Főfogás (húsmentes)
850,- Ft
 E) -Alternatív leves  500,- Ft
 F) -Alternatív Főfogás  1.450,-Ft
 D)
-Desszert
400,- Ft
  -Savanyúság
350,- Ft
  -Csomagolás ára fogásonként
100,- Ft
  -Kiszállítás díja alkalmanként
100,-Ft

Kiszállítási igényüket 10.45 óráig tudjuk fogadni!
.
dsc_0770.jpg
dsc_0773.jpg
2100 Gödöllő, Dózsa György út 13. | telefon: +36-20-396-55-12 e-mail: solier@solier.hu © 2016 Solier.hu. Minden jog fenntartva
Nyitvatartás:
Hétfő:   11:30 - 21:00
Kedd - Szombat:   11:30 - 22:00
Vasárnap:   11:30 - 22:00