Desszert menü koncepció

Új koncepciónk, jelenleg Magyarországon, a maga nemében egyedülálló kezdeményezés!
Különleges menüsort kínálunk, ahol az édes íz nem korlátoz be minket, mert valamennyi alapíz, ízkombináció és a szezonális alapanyagok, megjelenhetek a hatfogásos desszert menüsorban!

A Fúzió, itt nem egy-egy nemzet konyhájának az integrációját jelenti, hanem a Cukrászat, az elérhető szezonális alapanyagok, a modern cukrászati technológia-, konyhatechnológia-, és tálalástechnika ötvözetét, "tányér desszertként" reprezentálva!
A desszert menü, egy hatfogásos, tányérdesszertekből összeállított tematikus ételsor!
Elszakadtunk a "desszertnek édesnek kell lennie" dogmától és így ezerszer több alapanyagot és végtelen számú ízkombinációt rudunk megjeleníteni a desszertekben! 

A fogások közül az első négy fogás nem tartalmaz cukrot , az ötödik és a hatodik fogás édes!  
Az ételsort az életünk tapasztalásai,  élményei inspirálják! 
A tematikus fogások alapanyagait a szezonálisan elérhető alapanyagokból válasszuk ki és így havonta újabb és újabb menüsort tudunk összeállítani.

Az első fogás (amuse bouche) fűszervaj és parmezános csiga (tekercs). 
A második fogás, az "Óceán", melyet  a tenger-és óceánparti utazásaink és az ott elérhető alapanyagok inspirálnak. 
A harmadik fogás a 'Farm" , melyet a tanyánkon, -ahol élünk és gazdálkodunk- megtermelt termények és termékek inspirálják!
A negyedik fogás az "Erdő', melyet,- természetkedvelők és erdőjárók lévén, -az erdőkben fellelhető szezonális alapanyagokból állítunk össze! 
Ötödik fogás a "Gyümölcs ", ahol a szezonális gyümölcsök adnak ihletet! 
És végül a hatodik, záró fogás (Petit fours), a "Csokoládé", amelyek különböző különleges csokoládékkal készített bonbonok, pralinék, mini desszertek!

Desszertjeink mellé különleges bor- és italválasztékot kínálunk!

Jó étvágyat kívánunk!

Szoljár Csaba Pastry Chef és a Solier csapata


Fuziós Desszert menü
AJÁNDÉKUTALVÁNY

Ajándékozzon egy Íz-élményt!

Lepje meg a Párját, Szereteit vagy Baratait egy varázslatos élménnyel 
és ajándékozzon Nekik egy különleges vacsorát a 
Solier Fúziós Desszert Étteremben!

Állítsa össze szabadon az Ajándékutalvány tartalmát a Desszert menünkből
és a hozzá párosítható italsorokból!

Amuse bouche

Parmezános tekercs, zöldfűszeres vaj
Borajánlás: Garamvári- Zsongás Frizzante- Dél Balaton
Juice ajánlás: lime, narancs, citrom, alma, menta

Óceán
Osztriga,- chili, maracuja, gránátalma, - angolzeller, koriander, lime
Borajánlás: Szentesi József – Rajnai Rizling- Etyek-Buda
Juice ajánlás: maracuja, narancs, citrom, alma, citromfű

Farm
Zöldborsók, malaccsászár, kecskejoghurt, quinoa
Borajánlás: Csetvei Krisztina – RAW/KA Ezerjó narancsbor – Mór
Juice ajánlás: lime, édeskömény, turbolya, alma

Erdő
Szarvas, vargánya, fenyőmag, áfonya, szarvasgomba
Borajánlás: Szentesi József – Pinot Noir - 
Juice ajánlás: áfonya, málna, alma

Gyümölcs
Sárgabarck, málna, pisztácia, miso, karamell
Borajánlás: Csetvei Krisztina – Drágakő, édes - Somló
Juice ajánlás: sárgabarack, málna, alma

Csokoládé - Petit fours
Sárgabarckos bonbon
Málnás praliné
Sos karamellás trüffel
Borajánlás: Szepsy Pince- Szamorodni, édes- Tokaj, Mád

A menü összetevői glutént és tejtermékeket tartalmaznak!
Az Íz-élmény teljessége érdekében, ezeket az összetevőket nem tudjuk kiváltani!


Hatfogásos menü: 16.900,- Ft + szervízdíj*
Ötfogásos menü: 13.900,- Ft+ szervízdíj*
Négyfogásos menü: 10.900,- Ft+ szervízdíj*

Juice párosítás 5 pohár: 5.900,- Ft + szervízdíj*
 Juice párosítás 4 pohár: 4.900,- Ft + szervízdíj*
 Juice párosítás 3 pohár: 3.900,- Ft + szervízdíj*


Borsor 6 pohár: 9.900,- Ft + szervízdíj*
Borsor 5 pohár: 8.900,- Ft+ szervízdíj* 
Borsor 4 pohár: 7.900,- Ft+ szervízdíj*


Foglalható időpontok:
2023. 07.21. péntek 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2023. 08.05. szombat 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2023. 08.06. vasárnap 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2023. 08.12. szombat 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2023. 08.13. vasárnap 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2023. 08.19. szombat 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2023. 08.20. vasárnap 12:00; 14:00; 16:00; 18:00

A Ajándékutalvány tartalmát egyeztethetjük telefonon is
vagy küldje el részünkre emailben!


+36203504011

solier@solier.hu


Szeretettel várjuk!

Szoljár Csaba Pastry Chef és a Solier Cafe csapata


*Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a feltüntetett árakra 15% szervízdíjat számolunk fel!





Elérhetőség

Cím:
Asztalfoglalás
Telefonszám:
2100 Gödöllő
Dózsa György út 13
solier@solier.hu
+36 20 396 5512
Image
Adatvédelem
Információk
Minden jog fenntartva ©