Heti menü

01.20. Hétfő
A) Brokkoli krémleves pirított mandulával
B) Szezámos csirkemell rántva burgonyapürével
C) Krumplis tészta csemegeuborkával
D) Almás Bécsi rétes
01.21. Kedd
A) Pikáns csirkegombóc leves
B) Tavaszi rizseshús káposzta salátával
C) Mákos vagy diós nudli vanília öntettel
D) Kókuszgolyó
01.22. Szerda
A) Tejfölös burgonyaleves kolbásszal
B) Roston csirke rizzsel és barack kompóttal
C) Rántott mozzarella hasábburgonyával és tartárral
D) Négylapos csokis krémes
01.23. Csütörtök
A) Citrusos gyökérkrémleves tortilla chipssel
B) Töltött dagadó hagymás törtburgonyával
C) Gombás gersli risottó
D) Aranygaluska
01.24. Péntek
A) Gombaleves csipetkével
B) Sajtkrémmel töltött sertéskaraj rántva rizzsel
C) Lencsefőzelék tükörtojással
D) Solier krémes
Alternatív menü
E) Húsleves
F) Grillezett vagy rántott csirkemell, rántott sajt,
választott körettel (rizs, hasábburgonya)

 

01.27. Hétfő
A) Karfiol krémleves tepertős pogácsával
B) Főtt marha meggyszósszal és burgonyával
C) Rántott cukkini rizzsel és tartárral
D) Linzerkarika házi sárgabaracklekvárral
01.28. Kedd
A) Tárkonyos pulykaraguleves
B) Lasagne
C) Zöldborsós risottó
D) Kakaós-túrós süti
01.29. Szerda
A) Húsleves lúdgége tésztával
B) Kijevi csírkemell burgonyapürével
C) Penne Arabiatta
D) Képviselő fánk
01.30. Csütörtök
A) Almás sütőtök krémleves pirított tökmaggal
B) Hentestokány rizzsel
C) Parajos lasagne
D) Mákos guba
01.31. Péntek
A) Bakonyi betyárleves
B) Rántott csikecomb petrezselymes burgonyával és csemege uborkával
C) Cukkini főzelék halpogácsával
D) Meggyes rétes
Alternatív menü
E) Húsleves
F) Grillezett vagy rántott csirkemell, rántott sajt,
választott körettel (rizs, hasábburgonya)

 

02.03. Hétfő
A) Zöldborsó krémleves sajtos krutonnal
B) Sertéspörkölt tarhonyával és káposztasalátával
C) Juhtúrós strapacska
D) Diós guba vinilia sodóval
02.04. Kedd
A) Lencselevea kolbásszal
B) Sokmagvas csirkemell burgonyapürével
C) Sajtos -tejfölös tészta
D) Almás pite
02.05. Szerda
A) Tarhonya leves
B) Cigánypecsenye steakburgonyával
C) Zöldségfasírt rizzsel és fűszeres tejföllel
D) Túrós rétes
02.06. Csütörtök
A) Cékla krémleves levesgyönggyel
B) Pulykasült burgonyapürével
C) Gombás tejszínes penne
D) Erdei gyümölcs
02.07. Péntek
A) Füstölt tarjás bableves
B) Csirke Stroganoff rizzsel
C) Sárgaborsó főzelék sajtropogóssal
D) Brownie
Alternatív menü
E) Húsleves
F) Grillezett vagy rántott csirkemell, rántott sajt,
választott körettel (rizs, hasábburgonya)

 

02.10. Hétfő
A) Burgonya krémleves baconos pogácsával
B) Harcsapaprikás túróscsuszával
C) Vega rántott padlizsán sajttal
D) Rákóczi túrós
02.11. Kedd
A) Fásgaluska leves
B) Párizsi csirkemell rizibizivel és tartárral
C) Zöldséges lasagne
D) Mákos guba
02.12. Szerda
A) Tejszínes hagymaleves sajttal
B) Csirkebrassói hasábburgonyával és csemege uborkával
C) Csőben sült brokkoli
D) Aranygaluska vanilia sodóval
02.13. Csütörtök
A) Hamis gulyásleves
B) Tökmagos rántott csirkemell rizzsel és zöldfűszeres tartárral
C) Túrós derelye
D) Bécsi meggyes rétes
02.14. Péntek
A) Legényfogó leves
B) Rakottburgonya kolbásszal
C) Spenót főzelék főtt tojással
D) Diós guba
Alternatív menü
E) Húsleves
F) Grillezett vagy rántott csirkemell, rántott sajt,
választott körettel (rizs, hasábburgonya)

 

Menü áraink:

2020. január 1- től

 A)
-Leves
500,-Ft
 B) -Főfogás (húsos)
1.050,-Ft
 C)
-Főfogás (húsmentes)
950,-Ft
 E) -Alternatív leves  600,-Ft
 F) -Alternatív Főfogás 1.600,-Ft
 D)
-Desszert
500,-Ft
  -Savanyúság
400,-Ft
  -Csomagolás ára fogásonként
150,-Ft
  -Kiszállítás díja alkalmanként
150,-Ft

Kiszállítási igényüket 10.45 óráig tudjuk fogadni!
.
dsc_0770.jpg
dsc_0773.jpg
2100 Gödöllő, Dózsa György út 13. | telefon: +36-20-396-55-12 e-mail: solier@solier.hu © 2016 Solier.hu. Minden jog fenntartva
Nyitvatartás:
Hétfő:   11:30 - 21:00
Kedd - Szombat:   11:30 - 22:00
Vasárnap:   11:30 - 22:00