Desszert menü koncepció
Új koncepciónk, jelenleg Magyarországon, a maga nemében egyedülálló kezdeményezés!
Különleges menüsort kínálunk, ahol az édes íz nem korlátoz be minket, mert valamennyi alapíz, ízkombináció és a szezonális alapanyagok, megjelenhetek a hatfogásos desszert menüsorban!
A Fúzió, itt nem csak egy-egy nemzet konyhájának az integrációját jelenti, hanem a Cukrászat, az elérhető szezonális alapanyagok, a modern cukrászati technológia-, konyhatechnológia-, és tálalástechnika ötvözetét, "tányér desszertként" reprezentálva!
A desszert menü, egy hatfogásos, tányérdesszertekből összeállított tematikus ételsor!
Elszakadtunk a "desszertnek édesnek kell lennie" dogmától és így ezerszer több alapanyagot és végtelen számú ízkombinációt rudunk megjeleníteni a desszertekben!
A fogások közül az első négy fogás nem tartalmaz hozzáadott cukrot , az ötödik és a hatodik fogás édes!
Új koncepciónk, jelenleg Magyarországon, a maga nemében egyedülálló kezdeményezés!
Különleges menüsort kínálunk, ahol az édes íz nem korlátoz be minket, mert valamennyi alapíz, ízkombináció és a szezonális alapanyagok, megjelenhetek a hatfogásos desszert menüsorban!
A Fúzió, itt nem csak egy-egy nemzet konyhájának az integrációját jelenti, hanem a Cukrászat, az elérhető szezonális alapanyagok, a modern cukrászati technológia-, konyhatechnológia-, és tálalástechnika ötvözetét, "tányér desszertként" reprezentálva!
A desszert menü, egy hatfogásos, tányérdesszertekből összeállított tematikus ételsor!
Elszakadtunk a "desszertnek édesnek kell lennie" dogmától és így ezerszer több alapanyagot és végtelen számú ízkombinációt rudunk megjeleníteni a desszertekben!
A fogások közül az első négy fogás nem tartalmaz hozzáadott cukrot , az ötödik és a hatodik fogás édes!
Az ételsort az életünk tapasztalásai, élményei inspirálják!
A tematikus fogások alapanyagait a szezonálisan elérhető alapanyagokból válasszuk ki és így havonta újabb és újabb menüsort tudunk összeállítani.
Az első fogás (amuse bouche), könnyed bevezető, a Chef üdvözlete!
A második fogás, az "ViziVilág Ízei", melyet az édes- és sós vizi -tenger-és óceánparti utazásaink és az ott elérhető alapanyagok inspirálnak.
A harmadik fogás a 'Farm Ízei" , melyet a tanyánkon, -ahol élünk és gazdálkodunk- megtermelt termények és termékek inspirálják, de valamennyi termesztett alapanyag szóba jöhet!
A negyedik fogás az "Természet Ízei', melyet,- természetkedvelők és erdőjárók lévén, -az erdőkben, mezőkön fellelhető szezonális alapanyagokból állítunk össze!
Ötödik fogás a "Gyümölcsök ", ahol a szezonális gyümölcsök adnak ihletet!
És végül a hatodik, záró fogás (Petit fours), a "Csokoládék", amelyek különböző különleges csokoládékkal készített bonbonok, pralinék, mini desszertek!
Desszertjeink mellé különleges bor- és italválasztékot kínálunk!
A tematikus fogások alapanyagait a szezonálisan elérhető alapanyagokból válasszuk ki és így havonta újabb és újabb menüsort tudunk összeállítani.
Az első fogás (amuse bouche), könnyed bevezető, a Chef üdvözlete!
A második fogás, az "ViziVilág Ízei", melyet az édes- és sós vizi -tenger-és óceánparti utazásaink és az ott elérhető alapanyagok inspirálnak.
A harmadik fogás a 'Farm Ízei" , melyet a tanyánkon, -ahol élünk és gazdálkodunk- megtermelt termények és termékek inspirálják, de valamennyi termesztett alapanyag szóba jöhet!
A negyedik fogás az "Természet Ízei', melyet,- természetkedvelők és erdőjárók lévén, -az erdőkben, mezőkön fellelhető szezonális alapanyagokból állítunk össze!
Ötödik fogás a "Gyümölcsök ", ahol a szezonális gyümölcsök adnak ihletet!
És végül a hatodik, záró fogás (Petit fours), a "Csokoládék", amelyek különböző különleges csokoládékkal készített bonbonok, pralinék, mini desszertek!
Desszertjeink mellé különleges bor- és italválasztékot kínálunk!
Jó étvágyat kívánunk!
Szoljár Csaba Pastry Chef és a Solier csapata
Fuziós Desszert menü
Amuse bouche
Juhtúró, édeskömény, tökmag
Juhtúrós "rétes", sós tökmag, currys-narancs coulis, narancsos édeskömény saláta
Borajánlás: Ruppert- Zizzzi Gyöngyözőbor- Villány
Juice ajánlás: narancs, zöldalma, citrusok
ViziVilág Ízei
Fogas, rák, burgonya
Fogas mousseline, citrusos beurre blanc glazúr, rák panna cotta, citromos-tárkony coulis,
petrezselymes burgonya, citromos-tárkonyosropogós
Borajánlás: Pannonhalmi Főapátság – Rajnai Rizling- Pannonhalma
Juice ajánlás: narancs, lime, alma
Farm Ízei
Spárga, mangalica, zöldfűszerek
Zöld spárgás panna cotta, hollandi mousse, marinált zöld spárga, mangalicasonkás ropogós,
tepertőkrém, zöldfűszeres granola, spárga veloute
Borajánlás: St.Andrea Pincészet - Boldogságos- Eger
Juice ajánlás: alma, körte, citrusok
Természet Ízei
Vadkacsa, Kucsmagomba, Medvehagyma
Vadkacsa terrin, marinált kucsmagomba, citrusos-medvehagyma coulis, medvehagymás bundázott kalács,
safranyos ropogós, medvehagymakrémes choux
Borajánlás: Heimann Családi Pincészet- SXRD- Szekszárd
Juice ajánlás: alma, tőzegáfonya, csipkebogyó
Gyümölcsök
Eper, rebarbara, bazsalikom
Eper bavarois, rebarbara kompót, eper mousse, citromos bazsalikomos pathé, eper fagyi,
citromos-bazsalikom coulis, rebarbarás-eper coulis
Borajánlás: Németh Attila Gábor – Hanna Cuvée, édes - Mátra
Juice ajánlás: eper, alma, rebarbara, narancs
Csokoládék
Mandulás Tarte, epres fehércsoki ganache
Mogyorós tejcsoki
Tonkababos Étcsoki mousse
Borajánlás: Szepsy Pince- Szamorodni, édes- Tokaj, Mád
A teljes menüsor laktózmentes, de a menü összetevői glutént és tejtfehérjéket tartalmaznak!
Az Íz-élmény teljessége érdekében, ezeket az összetevőket nem tudjuk kiváltani!
Hatfogásos menü: 16.900,- Ft + szervízdíj*
Ötfogásos menü: 13.900,- Ft+ szervízdíj*
Juice párosítás 5 pohár: 5.900,- Ft + szervízdíj*
Juice párosítás 4 pohár: 4.900,- Ft + szervízdíj*
Borsor 6 pohár: 9.900,- Ft + szervízdíj*
Borsor 5 pohár: 8.900,- Ft+ szervízdíj*
Foglalható időpontok
Hatfogásos menü: 16.900,- Ft + szervízdíj*
Ötfogásos menü: 13.900,- Ft+ szervízdíj*
Juice párosítás 5 pohár: 5.900,- Ft + szervízdíj*
Juice párosítás 4 pohár: 4.900,- Ft + szervízdíj*
Borsor 6 pohár: 9.900,- Ft + szervízdíj*
Borsor 5 pohár: 8.900,- Ft+ szervízdíj*
Foglalható időpontok
2024. 04.13. szombat 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2024. 04.14. vasárnap 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2024. 04.20. szombat 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2024. 04.21. vasárnap 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2024. 04.27. szombat 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2024. 04.28. vasárnap 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2024. 05.04. szombat 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2024. 05.05. vasárnap 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
Asztalfoglalását intézze a legkényelmesebben, telefonon vagy emailben!
+36203504011
solier@solier.hu
Szeretettel várjuk!
Szoljár Csaba Pastry Chef és a Solier Cafe csapata
*Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a feltüntetett árakra 15% szervízdíjat számolunk fel!
Elérhetőség
Cím:
Asztalfoglalás
Telefonszám:
2100 Gödöllő
Dózsa György út 13
Dózsa György út 13
solier@solier.hu
+36 20 396 5512
Adatvédelem
Információk
Minden jog fenntartva ©