Chef ajánlat

       ár
  Zöldfűszeres bélszín carpaccio, mesclun salátával és dióolajos vinaigrette-tel   1.990,-
  Spárgakrémleves, citrusos lazactatárral   1.990,-
  Glasszírozott malaclapocka, sous vide tojással és spenóthabbal   3.990,-
  Pirított csirkemáj, karamellizált hagymaszósszal és rizskrokettel   3.190,-
  Grillezett borjú szűz, karfiolpürével és balzsamos paradicsommal   3.990,-
  Bárány lapocka, káposztás palacsintával, hagymalekvárral és retekkel   4.590,-
  Kecskesajtos-zöldséges bulgurral töltött karalábé   3.490,-
  Tavaszi desszert - Eper, turbolya, mandula   1.890,-

 

Íz-élmény menü

       ár
  Zöldfűszeres bélszín carpaccio, mesclun salátával és dióolajos vinaigrette-tel
borajánlás: Haraszthy- Rosé
   
  Spárgakrémleves, citrusos lazactatárral
borajánlás: Konyári - Chardonnay
   
  Glasszírozott malaclapocka, sous vide tojással és spenóthabbal
borajánlás: Pannonhalmi Apátság- St.Martinus Cuvée
   
  Grillezett borjú szűz, karfiolpürével és balzsamos paradicsommal
borajánlás: Heimann - Birtokbor
   
  Tavaszi desszert - Eper, turbolya, mandula
borajánlásr: Thummerer- Muskotály
   
  Kávé, Praliné    
     
   Ötfogás borral:    9.990,-
   Ötfogás bor nélkül:    7.900,-

 

Előétel

       ár
  Füstös tatárhús, paradicsom coulis-val, uborkával és parmezán chips-szel   2.190,-
  Zakuszka, házi kenyérrel és mesclun salátával   1.890,-

 

Leves

       ár
  Húsleves gazdagon, húsával és zöldségekkel   1.290,-
  Gombakrémleves, pirított erdei gombával   1.690,-

 

Saláták

       ár
  Solier saláta, pácolt lazaccal és sajtos grissinivel   2.990,-
  Cézár saláta, csirkemellel   2.990,-




Főétel

       ár
  Grillezett csirkemell, snidlinges burgonyapürével, kápia coulis-val és kovászolt kellel   3.390,-
  Rántott csirkemell, házi hasábburgonyával, tartármártással vagy chilis majonézzel   3.190,-
  Gödöllői csirkecomb a’la Solier -zöldborsóval és burgonyával     3.390,-
  Grillezett Kacsamell, aszaltbarackos búzapolentával és rukkolakrémmel    4.390,-
  Sertés szűz, lyoni hagymával és juhtúrós sztrapacskával     3.990,-
  Omlós marhapofa, Eszterházy mártással és pirított szalvétagombóccal    4.190,-
  Grillezett bélszín steak, cukkini rösztivel és medvehagymakrémmel    4.890,-
  Füstölt kecske gomolya, mesclun salátával, tökmagolajjal és magvakkal    3.890,-
  Juhtúrós sztrapacska füstölt szalonna pörccel    2.890,-

 

Desszert

       ár
  Csokoládé „szuflé” (moelleux) fehér csokoládé szósszal   1.490,-
  Somlói galuska desszert - a'la Solier
vanília mousse, dió ropogós, étcsokoládé szósz, rumos-mazsola coulis,
diós-csokoládés jaconde (piskóta)
  1.690,-

 



Gyerek menü

   Kis adagok, csak gyerekeknek, 14 éves korig    ár
       
  Rántott csirkemell, hasábburgonyával, ketchuppel   1.690,- 
  Rántott halrúd, rizzsel, tartármártással   1.690,- 
  Rántott sajt, rizzsel, tartármártással   1.690,- 
  Túrós tészta édesen vagy sósan   1.690,- 
       
     
       
       

 

Asztalfoglalás



Szeretettel várjuk!


Haraszti Zsolt Chef és a Solier Cafe csapata

Asztalfoglalását intézze a legkényelmesebben!
kattintson az alábbi képre:







2100 Gödöllő, Dózsa György út 13. | telefon: +36-20-396-55-12 e-mail: solier@solier.hu © 2016 Solier.hu. Minden jog fenntartva
Nyitvatartás:
Hétfő:   11:30 - 21:00
Kedd - Szombat:   11:30 - 22:00
Vasárnap:   11:30 - 22:00