Chef ajánlat

       ár
  Libamáj mousse, Tokaji zselével és vajas kaláccsal   1.890,-
  Ázsiai kacsaleves, házi tésztával és kacsamellel   1.490,-
  Konfitált malacpofa, "székelykáposztával"   3.690,-
  "Gödöllői csirkecomb", zöldborsós nudlival, csirkemájjal és gombával   3.190,-
  Grillezett malachasaalja tekercs, mustáros jus-vel és burgonyapürével   3.690,-
  Szarvasgerinc, káposztalekvárral és csicsókakrémmel   4.690,-
       
  Narancsos panna cotta mézeskalács ropogóssal   1.290,-

 

Íz-élmény menü

       ár
  Libamáj mousse, Tokaji zselével és vajas kaláccsal
borajánlás-wine offer: Haraszthy- Sir Irsai
   
  Ázsiai kacsaleves, házi tésztával és kacsamellel
borajánlás-wine offer: Pannonhalmi Apátság- Tricollis
   
  Grillezett malachasaalja tekercs, mustáros jus-vel és burgonyapürével
borajánlás-wine offer: Miklós Csabi- Nemférünk a böröndbe- Chardonnay
   
  Szarvasgerinc, káposztalekvárral és csicsókakrémmel
borajánlás-wine offer: Heimann - Birtokbor
   
  Narancsos panna cotta mézeskalács ropogóssal
borajánlás-wine offer: Demetervin - Élvezet (édes)
   
  Kávé, Praliné    
     
   Ötfogás borral:    9.990,-
   Ötfogás bor nélkül:    7.900,-

 

Előétel

       ár
  Füstös tatárhús, paradicsom coulis-val, uborkával és parmezán chips-szel   2.190,-
  Zakuszka, házi kenyérrel és mesclun salátával   1.890,-

 

Leves

       ár
  Húsleves gazdagon, húsával és zöldségekkel   1.290,-
  Hideg meggyleves, marcipán mousse-szal   1.290,-
  Gulyásleves, marhapofával és zöldségekkel   1.690,-

 

Saláták

       ár
  Solier saláta, pácolt lazaccal és sajtos grissinivel   2.990,-
  Cézár saláta, csirkemellel   2.990,-




Főétel

       ár
  Grillezett csirkemell répapürével és rizottó ropogóssal   2.990,-
  Rántott csirkemell, házi hasábburgonyával, tartármártással vagy chilis majonézzel   2.890,-
  Rózsaszín kacsamell gesztenyés nudlival és sült almával    4.390,-
  Grillezett sertés szűz, "hentesraguval" és grillezett polentával     3.890,-
  Grilezett bélszín steak, pirított burgonyával, gorgonzola mártással és grillezett salátaszívvel    4.890,-
  Tökmagos bundában sült kecskegomolya, aszaltaradicsomos mesclun salátával    3.490,-
  Juhtúrós sztrapacska füstölt szalonna pörccel    2.490,-

 

Desszert

       ár
  Csokoládé „szuflé” (moelleux) fehér csokoládé szósszal   1.490,-
  Somlói galuska desszert - a'la Solier
vanília mousse, dió ropogós, étcsokoládé szósz, rumos-mazsola coulis,
diós-csokoládés jaconde (piskóta)
  1.690,-

 



Gyerek menü

   Kis adagok, csak gyerekeknek, 14 éves korig    ár
       
  Rántott csirkemell, hasábburgonyával, ketchuppel   1.690,- 
  Rántott halrúd, rizzsel, tartármártással   1.690,- 
  Rántott sajt, rizzsel, tartármártással   1.690,- 
  Túrós tészta édesen vagy sósan   1.690,- 
       
     
       
       

 

Asztalfoglalás



Szeretettel várjuk!


Haraszti Zsolt Chef és a Solier Cafe csapata

Asztalfoglalását intézze a legkényelmesebben!
kattintson az alábbi képre:







2100 Gödöllő, Dózsa György út 13. | telefon: +36-20-396-55-12 e-mail: solier@solier.hu © 2016 Solier.hu. Minden jog fenntartva
Nyitvatartás:
Hétfő:   11:30 - 21:00
Kedd - Szombat:   11:30 - 22:00
Vasárnap:   11:30 - 22:00