Desszert menü koncepció

Új koncepciónk, jelenleg Magyarországon, a maga nemében egyedülálló kezdeményezés!
Különleges menüsort kínálunk, ahol az édes íz nem korlátoz be minket, mert valamennyi alapíz, ízkombináció és a szezonális alapanyagok, megjelenhetek a hatfogásos desszert menüsorban.

A Fúzió, itt nem csak egy-egy nemzet konyhájának az integrációját jelenti, hanem a Cukrászat, az elérhető szezonális alapanyagok, a modern cukrászati technológia-, konyhatechnológia-, és tálalástechnika ötvözetét, "tányér desszertként" reprezentálva.
A desszert menü, egy hatfogásos, tányérdesszertekből összeállított tematikus ételsor.
Elszakadtunk a "desszertnek édesnek kell lennie" dogmától és így ezerszer több alapanyagot és végtelen számú ízkombinációt rudunk megjeleníteni a desszertekben.

A fogások közül az első négy fogás nem tartalmaz hozzáadott cukrot , az ötödik és a hatodik fogás édes.
Az ételsort az életünk tapasztalásai,  élményei inspirálják.
A tematikus fogások alapanyagait a szezonálisan elérhető alapanyagokból válasszuk ki és így havonta újabb és újabb menüsort tudunk összeállítani.

Az első fogás (amuse bouche), könnyed bevezető, a Chef üdvözlete!
A második fogás, az "ViziVilág Ízei", melyet az édes- és sós vizi -tenger-és óceánparti utazásaink és az ott elérhető alapanyagok inspirálnak. 
A harmadik fogás a 'Farm Ízei" , melyet a tanyánkon, -ahol élünk és gazdálkodunk- megtermelt termények és termékek inspirálják, de valamennyi termesztett alapanyag szóba jöhet.
A negyedik fogás az "Természet Ízei', melyet,- természetkedvelők és erdőjárók lévén, -az erdőkben, mezőkön fellelhető szezonális alapanyagokból állítunk össze.
Ötödik fogás a "Gyümölcsök ", ahol a szezonális gyümölcsök adnak ihletet.
És végül a hatodik, záró fogás (Petit fours), a "Csokoládék", amelyek különböző különleges csokoládékkal készített bonbonok, pralinék, mini desszertek.

Desszertjeink mellé különleges bor- és italválasztékot kínálunk.

Jó étvágyat kívánunk!

Szoljár Csaba Pastry Chef és a Solier csapata


Fuziós Desszert menü


Amuse bouche
Narancs, torma, cékla
Csicsóka, gyökérzöldségek
Borajánlás: Ruppert-  Zizzzi Gyöngyözőbor- Villány
Juice ajánlás: narancs, alma, citrusok
*(1,3,7,8,9,12)

ViziVilág
Rák, karfiol, kókusz, calamansi
Borajánlás: Pannonhalmi Főapátság  – Rajnai Rizling- Pannonhalma
Juice ajánlás: alma, lime, maracuja
*(1,2,3,4,6,7,8,12)

Farm
Kacsa, sütőtök, répa
Borajánlás: St.Andrea Pincészet - Boldogságos- Eger
Juice ajánlás: alma, narancs, eper
*(1,3,6,7,8,10,12)

Természet
Őz, gombák, bogyók, mogyoró
Borajánlás: Heimann Családi Pincészet- SXRD- Szekszárd
Juice ajánlás: Erdei szeder, alma, citrusok
*(1,3,6,7,8,9,10,12)

Gyümölcsök  
Birsalma, dió, maracuja
Borajánlás: Németh Attila Gábor – Hanna Cuvée, édes - Mátra
Juice ajánlás: Körte, narancs, homoktövis
*(1,3,6,7,8,12)

Csokoládé - Petit fours
Tonkabab,étcsoki,erdeiszeder
Mogyoró,tejcsoki,sós karamell
Fehércsoki,narancs,mandula
Borajánlás: Szepsy Pince- Szamorodni, édes- Tokaj, Mád
*(1,3,5,6,7,8,12)



A menü összetevői laktózt, glutént és tejtfehérjéket tartalmaznak!
Az Íz-élmény teljessége érdekében, ezeket az összetevőket nem tudjuk kiváltani!
Az allergéneket számkódokkal jelöltük! *


Hatfogásos menü: 19.900,- Ft + szervízdíj*
Ötfogásos menü: 16.900,- Ft+ szervízdíj*

Juice párosítás 5 pohár: 5.900,- Ft + szervízdíj*
 Juice párosítás 4 pohár: 4.900,- Ft + szervízdíj*


Borsor 6 pohár: 9.900,- Ft + szervízdíj*
Borsor 5 pohár: 8.900,- Ft+ szervízdíj* 


Foglalható időpontok

2025. 01.18. szombat 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2025.01.19. vasárnap 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2025. 01.25. szombat 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2025.01.26. vasárnap 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2025. 02.01. szombat 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2025.02.02. vasárnap 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2025. 02.08. szombat 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2025.02.09. vasárnap 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2025. 02.14. péntek                             16:00; 18:00
2025. 02.15. szombat 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2025.02.16. vasárnap 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2025. 02.22. szombat 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2025.02.23. vasárnap 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
 



Asztalfoglalását intézze a legkényelmesebben, telefonon vagy emailben!


+36203504011

solier@solier.hu


Szeretettel várjuk!

Szoljár Csaba Pastry Chef és a Solier Cafe csapata


*Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a feltüntetett árakra 15% szervízdíjat számolunk fel!


*Allergének:
1. glutén
2. rákfélék
3. tojás
4. hal
5. földimogyoró
6. szójabab
7. tej
8. diófélék
9. zeller
10. mustár
11. szezámmag
12. kén-dioxid
13. csillagfürt
14. puhatestűek


Elérhetőség

Cím:
Asztalfoglalás
Telefonszám:
2100 Gödöllő
Dózsa György út 13
solier@solier.hu
+36 20 396 5512
Image
Adatvédelem
Információk
Minden jog fenntartva ©