Desszert menü koncepció
Új koncepciónk, jelenleg Magyarországon, a maga nemében egyedülálló kezdeményezés!
Különleges menüsort kínálunk, ahol az édes íz nem korlátoz be minket, mert valamennyi alapíz, ízkombináció és a szezonális alapanyagok, megjelenhetek a hatfogásos desszert menüsorban!
A Fúzió, itt nem egy-egy nemzet konyhájának az integrációját jelenti, hanem a Cukrászat, az elérhető szezonális alapanyagok, a modern cukrászati technológia-, konyhatechnológia-, és tálalástechnika ötvözetét, "tányér desszertként" reprezentálva!
A desszert menü, egy hatfogásos, tányérdesszertekből összeállított tematikus ételsor!
Elszakadtunk a "desszertnek édesnek kell lennie" dogmától és így ezerszer több alapanyagot és végtelen számú ízkombinációt rudunk megjeleníteni a desszertekben!
A fogások közül az első négy fogás nem tartalmaz cukrot , az ötödik és a hatodik fogás édes!
Új koncepciónk, jelenleg Magyarországon, a maga nemében egyedülálló kezdeményezés!
Különleges menüsort kínálunk, ahol az édes íz nem korlátoz be minket, mert valamennyi alapíz, ízkombináció és a szezonális alapanyagok, megjelenhetek a hatfogásos desszert menüsorban!
A Fúzió, itt nem egy-egy nemzet konyhájának az integrációját jelenti, hanem a Cukrászat, az elérhető szezonális alapanyagok, a modern cukrászati technológia-, konyhatechnológia-, és tálalástechnika ötvözetét, "tányér desszertként" reprezentálva!
A desszert menü, egy hatfogásos, tányérdesszertekből összeállított tematikus ételsor!
Elszakadtunk a "desszertnek édesnek kell lennie" dogmától és így ezerszer több alapanyagot és végtelen számú ízkombinációt rudunk megjeleníteni a desszertekben!
A fogások közül az első négy fogás nem tartalmaz cukrot , az ötödik és a hatodik fogás édes!
Az ételsort az életünk tapasztalásai, élményei inspirálják!
A tematikus fogások alapanyagait a szezonálisan elérhető alapanyagokból válasszuk ki és így havonta újabb és újabb menüsort tudunk összeállítani.
Az első fogás (amuse bouche) burgonyával, cheddar sajttal és parmezánnal készült goffri és bazsalikomos orda mousse.
A második fogás, az "Tenger Ízei", melyet a tenger-és óceánparti utazásaink és az ott elérhető alapanyagok inspirálnak.
A harmadik fogás a 'Farm Ízei" , melyet a tanyánkon, -ahol élünk és gazdálkodunk- megtermelt termények és termékek inspirálják!
A negyedik fogás az "Természet Ízei', melyet,- természetkedvelők és erdőjárók lévén, -az erdőkben, mezőkön fellelhető szezonális alapanyagokból állítunk össze!
Ötödik fogás a "Gyümölcsök ", ahol a szezonális gyümölcsök adnak ihletet!
És végül a hatodik, záró fogás (Petit fours), a "Csokoládék", amelyek különböző különleges csokoládékkal készített bonbonok, pralinék, mini desszertek!
Desszertjeink mellé különleges bor- és italválasztékot kínálunk!
A tematikus fogások alapanyagait a szezonálisan elérhető alapanyagokból válasszuk ki és így havonta újabb és újabb menüsort tudunk összeállítani.
Az első fogás (amuse bouche) burgonyával, cheddar sajttal és parmezánnal készült goffri és bazsalikomos orda mousse.
A második fogás, az "Tenger Ízei", melyet a tenger-és óceánparti utazásaink és az ott elérhető alapanyagok inspirálnak.
A harmadik fogás a 'Farm Ízei" , melyet a tanyánkon, -ahol élünk és gazdálkodunk- megtermelt termények és termékek inspirálják!
A negyedik fogás az "Természet Ízei', melyet,- természetkedvelők és erdőjárók lévén, -az erdőkben, mezőkön fellelhető szezonális alapanyagokból állítunk össze!
Ötödik fogás a "Gyümölcsök ", ahol a szezonális gyümölcsök adnak ihletet!
És végül a hatodik, záró fogás (Petit fours), a "Csokoládék", amelyek különböző különleges csokoládékkal készített bonbonok, pralinék, mini desszertek!
Desszertjeink mellé különleges bor- és italválasztékot kínálunk!
Jó étvágyat kívánunk!
Szoljár Csaba Pastry Chef és a Solier csapata
Fuziós Desszert menü
Amuse bouche
Burgonyás-sajtos goffri, zöldfűszeres orda mousse
Borajánlás: Garamvári- Zsongás Frizzante- Dél Balaton
Juice ajánlás: narancs, alma, lime, koriander
A Tenger Ízei
"Chawanmushi"(Dashi-tojáspuding), spirulina glazúr, garnéla mousse, osztriga chiboust, tintahaltintás ropogós, citrusok
Borajánlás: Szentesi József – Rajnai Rizling- Etyek-Buda
Juice ajánlás: maracuja, vérnarancs, citrom, lime, alma, cirtomfű
A Farm Ízei
Paradicsom mousse, pacalpörkölt pástétom, paradicsomos édesburgonyás pogácsa, kápia velouté, bazsalikom coulis, bazsalikom és kápia ropogós
Borajánlás: Csetvei Krisztina – RAW/KA Ezerjó narancsbor – Mór
Juice ajánlás: málna, alma, narancs, bazsalikom
A Természet Ízei
Gombás brioche feuilette, vadkacsamáj mousse, homoktövis glazúr, szarvasgombás-étcsokimousse, erdeigyümölcs bavarois, áfonya-berkenye coulis
Borajánlás: Szentesi József – Pinot Noir -
Juice ajánlás: áfonya, berkenye, homoktövis, alma, csombor
Gyümölcsök
Zöldalma mousse, tandoorifűszeres karamellizált almaraguval töltve, dió fagyi, misós-sós karamell, Currys-citromos crumble, citrusos céklalében marinált alma golyók, céklás mering
Borajánlás: Csetvei Krisztina – Drágakő, édes - Somló
Juice ajánlás: citrusok, alma, cékla, kardamom
Csokoládék - Petit fours
Mangós-maracujás bonbon, Erdeigyümölcsös crunchy, Kávés trüffel
Borajánlás: Szepsy Pince- Szamorodni, édes- Tokaj, Mád
A menü összetevői glutént és tejtermékeket tartalmaznak!
Az Íz-élmény teljessége érdekében, ezeket az összetevőket nem tudjuk kiváltani!
Hatfogásos menü: 16.900,- Ft + szervízdíj*
Ötfogásos menü: 13.900,- Ft+ szervízdíj*
Hatfogásos menü: 16.900,- Ft + szervízdíj*
Ötfogásos menü: 13.900,- Ft+ szervízdíj*
Négyfogásos menü: 10.900,- Ft+ szervízdíj*
Juice párosítás 5 pohár: 5.900,- Ft + szervízdíj*
Juice párosítás 4 pohár: 4.900,- Ft + szervízdíj*
Juice párosítás 3 pohár: 3.900,- Ft + szervízdíj*
Borsor 6 pohár: 9.900,- Ft + szervízdíj*
Borsor 5 pohár: 8.900,- Ft+ szervízdíj*
Juice párosítás 5 pohár: 5.900,- Ft + szervízdíj*
Juice párosítás 4 pohár: 4.900,- Ft + szervízdíj*
Juice párosítás 3 pohár: 3.900,- Ft + szervízdíj*
Borsor 6 pohár: 9.900,- Ft + szervízdíj*
Borsor 5 pohár: 8.900,- Ft+ szervízdíj*
Borsor 4 pohár: 7.900,- Ft+ szervízdíj*
Foglalható időpontok
Foglalható időpontok
2023. 10.01. vasárnap 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2023. 10.14. szombat 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2023. 10.15. vasárnap 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2023. 10.21. szombat 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2023. 10.29. vasárnap 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
Asztalfoglalását intézze a legkényelmesebben, telefonon vagy emailben!
+36203504011
solier@solier.hu
Szeretettel várjuk!
Szoljár Csaba Pastry Chef és a Solier Cafe csapata
*Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a feltüntetett árakra 15% szervízdíjat számolunk fel!
Elérhetőség
Cím:
Asztalfoglalás
Telefonszám:
2100 Gödöllő
Dózsa György út 13
Dózsa György út 13
solier@solier.hu
+36 20 396 5512

Adatvédelem
Információk
Minden jog fenntartva ©