Chef ajánlat

       ár
  Kacsarilette, hagymalekvárral és házi kenyérrel   1.890,-
  Édesburgonya-krémleves, juhtúrós ropogóssal és sonkával   1.690,-
  Grillezett csirkemell, rizskrokettel és répapürével   3.490,-
  Glasszírozott sertéspofa, kápiás metélttel   3.990,-
  Grillezett tarja, aszaltparadicsomos rösztivel és karamellizált hagymával   3.990,-
  Sült kacsacomb, sült almával és zsályás burgonyapürével   4.190,-
  Kecskesajttal töltött rántott padlizsán, árpagyöngy rizottóval(vega)   3.990,-
  Mascarpone mousse, kardamomos körteraguval és mézeskalács morzsával   1.490,-

 

Íz-élmény menü

       ár
  Kacsarilette, hagymalekvárral és házi kenyérrel
borajánlás: Haraszthy- Rosé
   
  Édesburgonya-krémleves, juhtúrós ropogóssal és sonkával
borajánlás: Pannonhalmi Apátság- St.Martinus Cuvée
   
  Sült kacsacomb, sült almával és zsályás burgonyapürével
borajánlás: Miklós Csabi - Nemférünk a böröndbe Chardonnay
   
  Glasszírozott sertéspofa, kápiás metélttel
borajánlás: Heimann - Birtokbor
   
  Mascarpone mousse, kardamomos körteraguval és mézeskalács morzsával
borajánlás: Demetervin - Élvezet (édes)
   
  Kávé, Praliné    
     
   Ötfogás borral:    9.990,-
   Ötfogás bor nélkül:    7.900,-

 

Előétel

       ár
  Tatárbeefsteak, zöldségekkel és piritóssal   2.190,-
  Padlizsánkrém, házi kenyérrel és mesclun salátával   1.890,-

 

Leves

       ár
  Húsleves gazdagon, húsával és zöldségekkel   1.290,-
  Hideg meggyleves, marcipán mousse-szal   1.290,-
  Gulyásleves, marhapofával és zöldségekkel   1.690,-

 

Saláták

       ár
  Solier saláta, pácolt lazaccal és sajtos grissinivel   2.990,-
  Cézár saláta, csirkemellel   2.990,-




Főétel

       ár
       
  Rántott csirkemell, házi hasábburgonyával, tartármártással vagy chilis majonézzel   2.890,-
  Vörösboros-erdeigombás bivalyragu, (Mátrai Bivalyrezervátum),  szalvétás gombóccal   4.290,-
  Grillezett kacsamell, édesburgonyás nudlival és chilis szilvaraguval    4.390,-
  Grillezett sertés szűz karfiollal és pok-choy-al     3.890,-
  Grillezett bélszín steak, krémes polentával, marinált hagymával és sült karfiollal    4.890,-
  "Gödöllői" csirkecomb zöldborsó pürével, rizottó ropogóssal és gomba velutéval    3.390,-
  Tökmagos bundában sült kecskegomolya, aszaltaradicsomos mesclun salátával   3.490,-
  Juhtúrós sztrapacska füstölt szalonna pörccel    2.490,-

 

Desszert

       ár
  Csokoládé „szuflé” (moelleux) fehér csokoládé szósszal   1.490,-
  Somlói galuska desszert - a'la Solier
vanília mousse, dió ropogós, étcsokoládé szósz, rumos-mazsola coulis,
diós-csokoládés jaconde (piskóta)
  1.690,-

 



Gyerek menü

   Kis adagok, csak gyerekeknek, 14 éves korig    ár
       
  Rántott csirkemell, hasábburgonyával, ketchuppel   1.690,- 
  Rántott halrúd, rizzsel, tartármártással   1.690,- 
  Rántott sajt, rizzsel, tartármártással   1.690,- 
  Túrós tészta édesen vagy sósan   1.690,- 
       
     
       
       

 

Asztalfoglalás



Szeretettel várjuk!


FODOR SÁNDOR Chef és a Solier Cafe csapata

Asztalfoglalását intézze a legkényelmesebben!
kattintson az alábbi képre:







2100 Gödöllő, Dózsa György út 13. | telefon: +36-20-396-55-12 e-mail: solier@solier.hu © 2016 Solier.hu. Minden jog fenntartva
Nyitvatartás:
Hétfő:   11:30 - 21:00
Kedd - Szombat:   11:30 - 22:00
Vasárnap:   11:30 - 22:00