Desszert menü koncepció
Új koncepciónk, jelenleg Magyarországon, a maga nemében egyedülálló kezdeményezés!
Különleges menüsort kínálunk, ahol az édes íz nem korlátoz be minket, mert valamennyi alapíz, ízkombináció és a szezonális alapanyagok, megjelenhetek a hatfogásos desszert menüsorban.
A Fúzió, itt nem csak egy-egy nemzet konyhájának az integrációját jelenti, hanem a Cukrászat, az elérhető szezonális alapanyagok, a modern cukrászati technológia-, konyhatechnológia-, és tálalástechnika ötvözetét, "tányér desszertként" reprezentálva.
A desszert menü, egy hatfogásos, tányérdesszertekből összeállított tematikus ételsor.
Elszakadtunk a "desszertnek édesnek kell lennie" dogmától és így ezerszer több alapanyagot és végtelen számú ízkombinációt rudunk megjeleníteni a desszertekben.
A fogások közül az első négy fogás nem tartalmaz hozzáadott cukrot , az ötödik és a hatodik fogás édes.
Új koncepciónk, jelenleg Magyarországon, a maga nemében egyedülálló kezdeményezés!
Különleges menüsort kínálunk, ahol az édes íz nem korlátoz be minket, mert valamennyi alapíz, ízkombináció és a szezonális alapanyagok, megjelenhetek a hatfogásos desszert menüsorban.
A Fúzió, itt nem csak egy-egy nemzet konyhájának az integrációját jelenti, hanem a Cukrászat, az elérhető szezonális alapanyagok, a modern cukrászati technológia-, konyhatechnológia-, és tálalástechnika ötvözetét, "tányér desszertként" reprezentálva.
A desszert menü, egy hatfogásos, tányérdesszertekből összeállított tematikus ételsor.
Elszakadtunk a "desszertnek édesnek kell lennie" dogmától és így ezerszer több alapanyagot és végtelen számú ízkombinációt rudunk megjeleníteni a desszertekben.
A fogások közül az első négy fogás nem tartalmaz hozzáadott cukrot , az ötödik és a hatodik fogás édes.
Az ételsort az életünk tapasztalásai, élményei inspirálják.
A tematikus fogások alapanyagait a szezonálisan elérhető alapanyagokból válasszuk ki és így havonta újabb és újabb menüsort tudunk összeállítani.
Az első fogás (amuse bouche), könnyed bevezető, a Chef üdvözlete!
A második fogás, az "ViziVilág Ízei", melyet az édes- és sós vizi -tenger-és óceánparti utazásaink és az ott elérhető alapanyagok inspirálnak.
A harmadik fogás a 'Farm Ízei" , melyet a tanyánkon, -ahol élünk és gazdálkodunk- megtermelt termények és termékek inspirálják, de valamennyi termesztett alapanyag szóba jöhet.
A negyedik fogás az "Természet Ízei', melyet,- természetkedvelők és erdőjárók lévén, -az erdőkben, mezőkön fellelhető szezonális alapanyagokból állítunk össze.
Ötödik fogás a "Gyümölcsök ", ahol a szezonális gyümölcsök adnak ihletet.
És végül a hatodik, záró fogás (Petit fours), a "Csokoládék", amelyek különböző különleges csokoládékkal készített bonbonok, pralinék, mini desszertek.
Desszertjeink mellé különleges bor- és italválasztékot kínálunk.
A tematikus fogások alapanyagait a szezonálisan elérhető alapanyagokból válasszuk ki és így havonta újabb és újabb menüsort tudunk összeállítani.
Az első fogás (amuse bouche), könnyed bevezető, a Chef üdvözlete!
A második fogás, az "ViziVilág Ízei", melyet az édes- és sós vizi -tenger-és óceánparti utazásaink és az ott elérhető alapanyagok inspirálnak.
A harmadik fogás a 'Farm Ízei" , melyet a tanyánkon, -ahol élünk és gazdálkodunk- megtermelt termények és termékek inspirálják, de valamennyi termesztett alapanyag szóba jöhet.
A negyedik fogás az "Természet Ízei', melyet,- természetkedvelők és erdőjárók lévén, -az erdőkben, mezőkön fellelhető szezonális alapanyagokból állítunk össze.
Ötödik fogás a "Gyümölcsök ", ahol a szezonális gyümölcsök adnak ihletet.
És végül a hatodik, záró fogás (Petit fours), a "Csokoládék", amelyek különböző különleges csokoládékkal készített bonbonok, pralinék, mini desszertek.
Desszertjeink mellé különleges bor- és italválasztékot kínálunk.
Jó étvágyat kívánunk!
Szoljár Csaba Pastry Chef és a Solier csapata
Fuziós Desszert menü
Amuse bouche
Parmezán-szőlő, zöldlama-dió-zeller
Parmezán fánk, verjus-s szőlőlekvárral töltve
Diós keksz, zöldalmás-zeller mousse
Borajánlás: Ruppert- Zizzzi Gyöngyözőbor- Villány
Juice ajánlás: narancs, alma, citrusok
*(allergének1,3,7,8,9,12)
ViziVilág Ízei
Kecsege, édesburgonya, kaviár
Kecsege ceviche, kecsege panna cotta, maracuja glazúr,
édesburgonya fánk, "tigristej" szósz, fermentált édesburgonya tuille, kaviár
Borajánlás: Pannonhalmi Főapátság – Rajnai Rizling- Pannonhalma
Juice ajánlás: alma, lime, maracuja
*(1,3,4,6,7)
Farm Ízei
Pacal, lecsó, édesburgonya
Pacalkrokett, lecsó velouté, aszaltparadicsomos-burgonyás pogácsa, kápia ropogós, gochujang coulis
Borajánlás: St.Andrea Pincészet - Boldogságos- Eger
Juice ajánlás: alma, narancs, eper
*(1,3,6,7)
Természet Ízei
Szarvas, vargánya, erdei szeder
Szarvas pite, gomba ropogós, savanyított erdei szeder, vargányás mille feuille, erdei szeder coulis
Borajánlás: Heimann Családi Pincészet- SXRD- Szekszárd
Juice ajánlás: Erdei szeder, alma, citrusok
*(1,3,6,7,8,10)
Narancsos-sütőtök Sorbet
Gyümölcsök
Körte, mogyoró, homoktövis, terfézia
Körte mousse-citrusos körteraguval, vaníliás terfézia panna cotta, homoktövis zselé,
homoktövis kaviár, mogyorós piskóta, mogyoró fagyi, homoktövis tuille, mogyorós crumble
Borajánlás: Németh Attila Gábor – Hanna Cuvée, édes - Mátra
Juice ajánlás: Körte, narancs, homoktövis
*(1,3,6,7,8)
Csokoládék- Petit fours
Otthelós-fehércsokoládés macaron
Málnás tejcsokoládé bavarois
Kávés étcsokoládés trüffel
Borajánlás: Szepsy Pince- Szamorodni, édes- Tokaj, Mád
*(1,3,6,7,8)
A menü összetevői laktózt, glutént és tejtfehérjéket tartalmaznak!
Az Íz-élmény teljessége érdekében, ezeket az összetevőket nem tudjuk kiváltani!
Hatfogásos menü: 19.900,- Ft + szervízdíj*
Ötfogásos menü: 16.900,- Ft+ szervízdíj*
Juice párosítás 5 pohár: 5.900,- Ft + szervízdíj*
Juice párosítás 4 pohár: 4.900,- Ft + szervízdíj*
Borsor 6 pohár: 9.900,- Ft + szervízdíj*
Borsor 5 pohár: 8.900,- Ft+ szervízdíj*
Foglalható időpontok
Hatfogásos menü: 19.900,- Ft + szervízdíj*
Ötfogásos menü: 16.900,- Ft+ szervízdíj*
Juice párosítás 5 pohár: 5.900,- Ft + szervízdíj*
Juice párosítás 4 pohár: 4.900,- Ft + szervízdíj*
Borsor 6 pohár: 9.900,- Ft + szervízdíj*
Borsor 5 pohár: 8.900,- Ft+ szervízdíj*
Foglalható időpontok
2024. 09.21. szombat 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2024. 09.22. vasárnap 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2024. 09.28. szombat 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2024. 09.29. vasárnap 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2024. 10.05. szombat 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2024. 10.06. vasárnap 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2024. 10.12. szombat 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2024. 10.13. vasárnap 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2024. 10.19. szombat 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2024. 10.26. szombat 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
2024. 10.27. vasárnap 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
Asztalfoglalását intézze a legkényelmesebben, telefonon vagy emailben!
+36203504011
solier@solier.hu
Szeretettel várjuk!
Szoljár Csaba Pastry Chef és a Solier Cafe csapata
*Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a feltüntetett árakra 15% szervízdíjat számolunk fel!
*Allergének:
1. glutén
2. rákfélék
3. tojás
4. hal
5. földimogyoró
6. szójabab
7. tej
8. diófélék
9. zeller
10. mustár
11. szezámmag
12. kén-dioxid
13. csillagfürt
14. puhatestűek
Elérhetőség
Cím:
Asztalfoglalás
Telefonszám:
2100 Gödöllő
Dózsa György út 13
Dózsa György út 13
solier@solier.hu
+36 20 396 5512
Adatvédelem
Információk
Minden jog fenntartva ©