Desszert menü koncepció

Új koncepciónk, jelenleg Magyarországon, a maga nemében egyedülálló kezdeményezés!
Különleges menüsort kínálunk, ahol az édes íz nem korlátoz be minket, mert valamennyi alapíz, ízkombináció és a szezonális alapanyagok, megjelenhetek a hatfogásos desszert menüsorban!

A Fúzió, itt nem csak egy-egy nemzet konyhájának az integrációját jelenti, hanem a Cukrászat, az elérhető szezonális alapanyagok, a modern cukrászati technológia-, konyhatechnológia-, és tálalástechnika ötvözetét, "tányér desszertként" reprezentálva!
A desszert menü, egy hatfogásos, tányérdesszertekből összeállított tematikus ételsor!
Elszakadtunk a "desszertnek édesnek kell lennie" dogmától és így ezerszer több alapanyagot és végtelen számú ízkombinációt rudunk megjeleníteni a desszertekben! 

A fogások közül az első négy fogás nem tartalmaz hozzáadott cukrot , az ötödik és a hatodik fogás édes!  
Az ételsort az életünk tapasztalásai,  élményei inspirálják! 
A tematikus fogások alapanyagait a szezonálisan elérhető alapanyagokból válasszuk ki és így havonta újabb és újabb menüsort tudunk összeállítani.

Az első fogás (amuse bouche) egy könnyed bevezető fogás...
A második fogás, az "ViziVilági", melyet az édes- és sós vizi -tenger-és óceánparti utazásaink és az ott elérhető alapanyagok inspirálnak. 
A harmadik fogás a 'Farm Ízei" , melyet a tanyánkon, -ahol élünk és gazdálkodunk- megtermelt termények és termékek inspirálják, de valamennyi termesztett alapanyag szóba jöhet!
A negyedik fogás az "Természet Ízei', melyet,- természetkedvelők és erdőjárók lévén, -az erdőkben, mezőkön fellelhető szezonális alapanyagokból állítunk össze! 
Ötödik fogás a "Gyümölcsök ", ahol a szezonális gyümölcsök adnak ihletet! 
És végül a hatodik, záró fogás (Petit fours), a "Csokoládék", amelyek különböző különleges csokoládékkal készített bonbonok, pralinék, mini desszertek!

Desszertjeink mellé különleges bor- és italválasztékot kínálunk!

Jó étvágyat kívánunk!

Szoljár Csaba Pastry Chef és a Solier csapata


Fuziós Desszert menü
AJÁNDÉKUTALVÁNY

Ajándékozzon egy Íz-élményt!

Lepje meg a Párját, Szereteit vagy Baratait egy varázslatos élménnyel 
és ajándékozzon Nekik egy különleges vacsorát a 
Solier Fúziós Desszert Étteremben!

Állítsa össze szabadon az Ajándékutalvány tartalmát a Desszert menünkből
és a hozzá párosítható italsorokból!

Mandarinos briós, citromos vaj, citrom kosho
*(1,3,6,7,12)

Amuse bouche
Csicsóka, málna, füstölt paprika
Gorgonzola, körte, dió
Borajánlás: Kárásztelek Pincészet-  Friza Gyöngyözőbor- Erdély-Szilágyság
Juice ajánlás: Citrusok, alma, körte
*(1,3,5,6,7,8,9,12)

Vizivilág 
Lazac, csipkebogyó, kalács
Borajánlás: Figula- Bella Róza Rosé- Balatonfüred
Juice ajánlás: alma, narancs, csipketea
*(1,2,3,4,6,7,9,10,12,14.)

Farm
Mangalica, sütőtök, kimchi
Borajánlás: St.Andrea Pincészet - Örökké- Eger
Juice ajánlás: alma, narancs, sütőtök, homoktövis
*(1,3,5,6,7,8,9,10,12,)

Természet
Szarvas, gombák, erdeibogyók
Borajánlás: Heimann Családi Pincészet- Barbarossa- Szekszárd
Juice ajánlás: Alma, narancs, miso, szagos müge tea
*(1,3,5,6,7,8,9,10,11,12,)

Szagos müge-narancs-som sorbet
*(6,7,12,)

Gyümölcsök 
Mák, mandarin, passion fruit
Borajánlás: Németh Attila Gábor – Hanna Cuvée, édes - Mátra
Juice ajánlás: Alma, mandarin, passion fruit
*(1,3,5,6,7,8,12)

Csokoládék- Petit fours
Tejcsoki, Narancs, dió
Ruby csoki, som, mandula
Étcsoki, kávé
Borajánlás: Szepsy Pince- Szamorodni, édes- Tokaj, Mád
*(1,3,5,6,7,8,11,12)



A menü összetevői laktózt, glutént és tejtfehérjéket tartalmaznak!
Az Íz-élmény teljessége érdekében, ezeket az összetevőket nem tudjuk kiváltani!
Az allergéneket számkódokkal jelöltük! *


Hatfogásos menü: 21.900,- Ft + szervízdíj*
Ötfogásos menü: 18.900,- Ft+ szervízdíj*

Juice párosítás 5 pohár: 5.900,- Ft + szervízdíj*
 Juice párosítás 4 pohár: 4.900,- Ft + szervízdíj*


Borsor 6 pohár: 9.900,- Ft + szervízdíj*
Borsor 5 pohár: 8.900,- Ft+ szervízdíj* 

Foglalható időpontok
2025. 11.15.szombat 12:00; 15:00; 18:00
2025.11.16. vasárnap 12:00; 15:00; 18:00
2025.11.30. vasárnap 12:00; 15:00; 18:00
2025. 12.06.szombat 12:00; 15:00; 18:00
2025.12.07. vasárnap 12:00; 15:00; 18:00
2025. 12.13.szombat 12:00; 15:00; 18:00
2025.12.14. vasárnap 12:00; 15:00; 18:00
2025. 12.20.szombat 12:00; 15:00; 18:00
2025.12.21. vasárnap 12:00; 15:00; 18:00
2025.12.28. vasárnap 12:00; 15:00; 18:00


A Ajándékutalvány tartalmát egyeztethetjük telefonon is
vagy küldje el részünkre emailben!


+36203504011

solier@solier.hu


Szeretettel várjuk!

Szoljár Csaba Pastry Chef és a Solier Cafe csapata


*Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a feltüntetett árakra 15% szervízdíjat számolunk fel!


*Allergének:
1. glutén
2. rákfélék
3. tojás
4. hal
5. földimogyoró
6. szójabab
7. tej
8. diófélék
9. zeller
10. mustár
11. szezámmag
12. kén-dioxid
13. csillagfürt
14. puhatestűek





Elérhetőség

Cím:
Asztalfoglalás
Telefonszám:
2100 Gödöllő
Dózsa György út 13
solier@solier.hu
+36 20 396 5512
Image
Adatvédelem
Információk
Minden jog fenntartva ©