Solier Fúziós Desszert Étterem

A minőség a szenvedélyünk!

Menü

Étlap

Fúziós Desszert menü
Különleges menüsort kínálunk, ahol az édes íz nem korlátoz be minket, mert valamennyi alapíz, ízkombináció és a szezonális alapanyagok rendelkezésünkre állnak, melyekből Pastry Chefünk állítja össze a havonta változó desszert fogásokat,  a hatfogásos desszert menüsorban!

Borvacsora

Borvacsora

Balassa, Figula, KIss borvacsora

2025 október 24. péntek 18:00
Rendhagyó tripla borvacsora, ahol Balassa István, Figula Mihály és KIss Gábor, együtt mutatja be a borvidékeket, a pincéket és kiváló boraikat, amelyek mellé Szoljár Csaba Pastry Chef komponál ínyenc menüsort.

Menü

Sweet Moments Desszert-élmény

Ha csak valami könnyed, édes élvezetre vágyik , akkor válassza Signature tányérdesszertjeinket!

Töltsön el egy kellemes délutánt vagy estét párjával, barátaival a Solier Desszert Étteremben!

Egy jó beszélgetés, kellemes környezetben, figyelmes kiszolgálással, Íz-élménnyekkel körülölelve!
Image

A Solier Fúziós Desszert Étterem íz-élményekkel várja kedves Vendégeit, Gödöllő belvárosában!

Új koncepciónk, jelenleg Magyarországon, a maga nemében egyedülálló kezdeményezés!
Különleges menüsort kínálunk, ahol az édes íz nem korlátoz be minket, mert valamennyi alapíz, ízkombináció és a szezonális alapanyagok, 
megjelennek a hatfogásos desszert menüsorban!
A Fúzió, itt nem egy-egy nemzet konyhájának az integrációját jelenti, hanem a Cukrászat, az elérhető szezonális alapanyagok, 
a modern cukrászati technológia-, konyhatechnológia-, és tálalástechnika ötvözetét, "tányér desszertként" reprezentálva!

Az édes ízek kedvelőinek, Signature TányérDesszertjeinket ajánljuk, melyek szemnek-szájnak örömet okozó, önálló tányérdesszert alkotások!

Desszertjeink mellé különleges bor- és italválasztékot kínálunk!

Foglaljon asztalt és látogasson el Ön is Gödöllőre, a Solier Fúziós Desszert Étterembe és győződjön meg minderről személyesen!

Kérem, tekintse meg étlapunkat, fotó galériánkat is, hogy megkönnyíthessük a választást!

Szeretettel várjuk!

Üdvözlettel:
Szoljár Csaba Pastry Chef és a Solier csapata

- a minőség a szenvedélyünk!-

Elérhetőség

Cím:
Asztalfoglalás
Telefonszám:
2100 Gödöllő
Dózsa György út 13
solier@solier.hu
+36 20 396 5512
Image
Információk
Minden jog fenntartva ©